Onze club

Ostend BMX Club is een familiale en gedreven sportclub gelegen aan de Belgische Kust die zich richt op de olympische discipline BMX-cross.

Onze missie en waarden

Ostend BMX Club is een familiale en gedreven sportclub in Oostende. Bij ons gaan gelijke kansen en sportiviteit voorop. Via een kwalitatieve en individuele begeleiding proberen we de renners ook als mens sterker te maken.

Ons team. Wie is wie?

Ons bestuur en onze ploeg van 10 trainers staan steeds voor je klaar om je maximaal te laten ontplooien in de BMX-sport. Bij ons onafhankelijk aanspreekpunt (Club API) kun je steeds terecht met al je problemen of vragen.

Volg onze club op Facebook en Instagram

Trainingen en wedstrijdkalenders

Bij Ostend BMX Club kunnen naast onze leden ook niet-leden (met een WBV-vergunning) deelnemen aan trainingen. Wij gebruiken de Spond app voor een vlotte communicatie met leden, ouders en trainers.

G-sport bij Ostend BMX Club

Iedereen is welkom, ongeacht je mogelijkheden, in onze familiale club. Als G-sporter zorgen we ervoor dat de kost voor je materiaal beperkt blijft. Via een inclusieve en kwalitatieve begeleiding op maat gaan alle trainen door op dezelfde uren als de andere renners.

Downloads en praktische info

Goeie afspraken maken goeie vrienden. Bekijk het reglement van onze club en van alle andere sportbonden. Download hier ook ons formulier voor een ongevalaangifte.

Contacteer ons

Secretariaat

Koebrugstraat 26a
8400 Oostende

contact@ostendbmxclub.be

BTW BE 0820 381 755

BMX Track Oostende

Sportpark De Schorre
8400 Oostende

 

Pumptrack Middelkerke

Westendelaan 71
8430 Middelkerke