Wie is onze nieuwe club-API

Geertrui De Leersnijder, club-API Ostend BMX Club

Tot voor kort nam Kenneth Bout deze rol op zich. Vanuit zijn functie van secretaris vond hij dat deze opdracht beter werd ingenomen door een niet-bestuurslid. Daarom werd Geertrui De Leersnijder via een duidelijk mandaat door het bestuur aangesteld als nieuwe club-API. We laten Geertrui zichzelf even voorstellen aan jullie.

Heb je te maken met geweld, pesten, discriminatie, chantage, intimidatie, seksueel ongepaste opmerkingen of aanrakingen? Merk je tijdens het sporten zaken die jij niet oké vindt? Voel je je wat minder goed in de club? Heb je andere bezorgdheden of net een supergoed idee, maar twijfel je om er met iemand over te spreken?

Ik ben Geertrui De Leersnijder. Ik ben de AanspreekPersoon Integriteit, de club-API van Ostend BMX Club. Voor alle sporters, ouders, trainers, bestuursleden en vrijwilligers van onze club ben ik bereikbaar.

Stuur gerust een mailtje naar: geertrui.deleersnijder@gmail.com of bel me op: 0474/262541 of spreek me even aan op de training of op een wedstrijd.

We gaan samen op zoek naar een moment waarop jij rustig je verhaal kunt vertellen en naar een plaats waar niemand ons kan horen. Als club-API luister ik naar jouw verhaal of naar jouw vraag. Hierbij let ik op de veiligheid, het sportplezier en het welbevinden van iedereen die met de club te maken heeft. Je verhaal is veilig bij mij. Ik heb discretieplicht. Dat wil zeggen dat ik jouw informatie niet mag doorvertellen aan om het even wie. Je krijgt advies en in samenspraak met jou verwijs ik je door. Als er sprake is van ernstig grensoverschrijdend gedrag help ik jou om hier melding van te maken bij personen die jou verder kunnen helpen.

Misschien voel je je wat onwennig bij mij. Misschien spreek je liever met iemand die helemaal niets met Ostend BMX club te maken heeft. Neem dan gerust contact op met deze vertrouwenspersonen van Cycling Vlaanderen: Erwin Borgonjon, erwin.borgonjon@cycling.vlaanderen.be, 0485/57.79.83 Veerle Haerinck, veerle.haerinck@cycling.vlaanderen.be, 09/321.90.26

Contacteer ons

Secretariaat

Koebrugstraat 26a
8400 Oostende

contact@ostendbmxclub.be

BTW BE 0820 381 755

BMX Track Oostende

Sportpark De Schorre
8400 Oostende

 

Pumptrack Middelkerke

Westendelaan 71
8430 Middelkerke