Startlijsten BMX België 2023 – JS Timing

Reeds enkele jaren staat JS Timing in voor de registratie van de resultaten tijdens de wedstrijden. Dit niet enkel voor wedstrijden in België, ook tijdens buitenlandse wedstrijden zorgden ze voor de startlijsten en klassementen.

Dit jaar kan je via een sneltoets op jouw smartphone snel de nodige lijsten raadplegen. Hier vind je de instructies om de snelkeuzeknop te installeren op zowel android als iOS toestellen. Ook via hun website kan je de lijsten raadplegen.

Als het icoontje van JS Timing op jouw scherm staat als een app-icoon, dan word je naar hun website doorgestuurd en kan je navigeren in hun menu ‘results’.

Kies eerst je de competitie en het juiste jaartal. Dit kan een Flanders Series, TC, European Cup… zijn. Vervolgens kies je de wedstrijd.

Hier kan je startlijsten raadplegen, resultaten per manche alsook de lijsten voor de verschillende finales. Daarnaast vind je er ook alle resultaten terug.

Wat uitleg bij de startlijst: Elke renner/ renster heeft een startnummer, gekoppeld aan zijn/ haar naam. In de derde tot en met vijfde kolom zie je in welke reeks en met welke startpositie je moet starten. Liezl rijdt dus de eerste manche in reeks 32, met startplaats 4. Thaisa rijdt haar derde manche in reeks 32, met startplaats 5. Je ziet ook onderaan hoeveel renners doorgaan naar de volgende ronde. Heb je nog vragen omtrent de startlijsten? Spreek onze trainers dan zeker aan op de wedstrijd.

Veel succes en veel plezier in 2023!

Contacteer ons

Secretariaat

Koebrugstraat 26a
8400 Oostende

contact@ostendbmxclub.be

BTW BE 0820 381 755

BMX Track Oostende

Sportpark De Schorre
8400 Oostende

 

Pumptrack Middelkerke

Westendelaan 71
8430 Middelkerke