Paasvakantie? Ga lekker multisporten!

Er zijn vele wegen die leiden naar Parijs 2024, Milan 2026 of Los Angeles 2028… De wegen van de multisport namelijk. Het is belangrijk voor jongeren om te proeven en genieten van vele sporten.

Kinderen krijgen erdoor een bredere lichamelijke en motorische opvoeding. Slechts één sport beoefenen, zorgt voor een te eenzijdige bewegingsontwikkeling. Ga dus naast het fietsen ook lopen, zwemmen, skaten… Daarnaast is multisporten ook goed voor de sociale ontwikkeling. Voor de kleinsten is een veilige en gekende omgeving aangeraden, maar de ouderen kunnen veel positieve ervaringen opdoen door te sporten in een andere omgeving en met andere kinderen. Zo leren ze naast de sport ook de normen en waarden respecteren van een andere sport. Het beleven van plezier aan sport wordt door multisporten ook gepromoot. Als je wil goed worden in jouw eigen sport, dan moet je ook plezier beleven aan sporten in het algemeen. Als je steeds meer in de richting van topsport zal willen gaan, kan je door multisporten ook beter jouw talenten ontdekken. Om topsporter te worden moet jouw lichaam en geest ook goed getraind zijn om door te kunnen zetten. Dit leer je tijdens het multisporten. Enkel maar voordelen dus. Je kan bij ons groepsinitiaties aanvragen of individuele proeflessen.

Geniet straks dus van de vakantie en geniet van het sporten tijdens een sportkamp, initiatie of gewoon met de vrienden en vriendinnen!

Bekijk ook dit filmpje eens van Cycling Vlaanderen.

Tot sportens!

Contacteer ons

Secretariaat

Koebrugstraat 26a
8400 Oostende

contact@ostendbmxclub.be

BTW BE 0820 381 755

BMX Track Oostende

Sportpark De Schorre
8400 Oostende

 

Pumptrack Middelkerke

Westendelaan 71
8430 Middelkerke