LINTJES KNIPPEN OP DE PUMPTRACK TE MIDDELKERKE

De opening van de grootste pumptrack van België en Europa was het wachten waard. Met een delegatie bestaande uit bestuur en renners was Ostend BMX Club present bij de opening in aanwezigheid van burgemeester Jean-Marie Dedecker, Vlaams minister van sport Ben Weyts en andere prominenten.

De track bestaat uit een pumptrack met wallride van maar liefst 300 meter. Snelheid gegarandeerd!  Aan de andere kant van het parcours ligt een jump track waar je via twee banen naar de exit kan jumpen. De track met de witte lijnen is er eentje voor de allerkleinsten. De kids’ track meet ook een mooie 130 meter. Het pumptrack maakt deel uit van een urban sport park. Zo kan je je straks ook uitleven in een freestyle zone en freerunning zone in de nabijheid van ’t sèètje.

Deze ijskoude namiddag werd verwarmd door het enthousiasme van Velosolutions Belgium. De temperaturen net onder vriespunt hielden ons zeker niet tegen om doorheen het pumptrack te swingen en jumpen. Ostend BMC club is dolenthousiast met deze extra training plaats, en dat op slechts enkele minuten rijden van onze eigen piste op De Schorre te Oostende. Naast trainingen op onze BMX-piste zal je ons dus geregeld kunnen terugvinden op deze track.

Bedankt aan iedereen die dit mogelijk maakte en aan de aanwezige OBC-familieleden!

See you on the track!

OBC

https://www.middelkerke.be/nl/vrije-tijd/sport/sportinfrastructuur/vrijetijdspark-de-krokodiel/urban-sports-park-met-pump-track

https://www.focus-wtv.be/nieuws/grootste-bmx-parcours-van-europa-opent-middelkerke

Contacteer ons

Secretariaat

Koebrugstraat 26a
8400 Oostende

contact@ostendbmxclub.be

BTW BE 0820 381 755

BMX Track Oostende

Sportpark De Schorre
8400 Oostende

 

Pumptrack Middelkerke

Westendelaan 71
8430 Middelkerke